Christina

Jeg vil klart anbefale et forløb hos Flemming til andre. Jeg har fået et nyt træningsprogram, som jeg kan følge, når jeg fortsætter træningen på egen hånd.
Christina fortæller:
Jeg havde haft en pause på godt 2 år fra min træning og havde brug for motivation til at komme i gang. I forbindelse med en behandling ved fysioterapeut Lotte blev jeg anbefalet personlig træning ved Flemming for at styrke min muskulatur og forebygge fremtidige skader. Jeg havde yderligere et ønske om at øge min vægt og muskelmasse og opnå mere energi.
Flemming og jeg gennemgik sammen mine mål og ønsker ved en indledende samtale, hvor han ligeledes viste mig nogle øvelser, jeg kunne tage med og lave derhjemme. Flemming tog forbehold for de ting, jeg grundet skader ikke kunne udføre.
Herefter havde jeg 4 personlige træningstimer med Flemming, hvor der blev lagt vægt på at øge min muskelmasse. Jeg blev udfordret med nye øvelser, men det var det, der skulle til for at vække min motivation. Jeg oplevede Flemming som værende en kompetent personlig træner, og med en baggrund som fysioterapeut havde han mulighed for at tage forbehold for eventuelle skader mv. Undervejs i forløbet blev jeg kontaktet af Flemming, som fulgte op på, hvordan det gik med øvelserne derhjemme, hvilket gav yderligere motivation til at fortsætte. Jeg har ligeledes fået et nyt træningsprogram, som jeg kan følge, når jeg fortsætter træningen på egen hånd. Jeg vil klart anbefale et forløb hos Flemming til andre.