Martin

Flemming Nørgaard har været god til at høre, hvordan det går og følge op på det mål man har samt fantastisk til at motivere én.
Flemming Nørgaard fortæller:
En af mine klienter er Martin, som har været gennem de første 30 dage hos mig med et ønske om at tabe 40 kg på sigt og komme i bedre form.
Martin har tabt hele 9 kg fedt uden tab af muskelmasse på de første 30 dage.
Martin svarer på disse spørgsmål:
Hvordan har de første 30 dage været?
Jeg har i lidt over 30 dage haft Flemming som personlig træner og coach. Det jeg håbede på, jeg fik ud af det, er så absolut blevet indfriet. Mine bekymringer inden jeg startede var, at det meget var det samme mad, og der ikke var så varieret kost, men jeg spiser meget mere varieret nu, end jeg nogensinde har gjort før.
Har du kunnet mærke forskel på dit energiniveau fra før til nu?
Jeg har meget bedre mulighed for at rende rundt og lege med mine børn nu og være mere aktiv med dem, og der går længere tid, inden jeg bliver udkørt.
Hvordan har det været at ændre på din kost fra før til nu?
Før spiste jeg desværre alt for meget junk og drak sodavand hver dag, alt dette er slut, og det betyder, at på de 30 dage har jeg ikke sure opstød mere, de var der ellers hver dag før. Jeg fik ondt i siden indimellem og fik åndenød, når jeg ville sove. Det er også væk nu sammen med næsten 10 kg af min vægt.
Opfølgning efter 4 måneders træning:
Martin har tabt 20 kg fedt og fortsat ingen tab af muskelmasse.