Anmeldelser

Her kan du læse hvad kunderne siger

Jeg har i 2 år haft en kold skulder og derfor ikke kunne løfte min arm helt op. Efter kun en behandling hos Flemming kunne jeg løfte min arm helt op. Det var en MEGET positiv oplevelse , at jeg fra den ene dag til den anden kunne løfte armen . Jeg kunne næsten ikke få armen ned igen, af bare glæde . Kan stærkt anbefale Flemming . Den video han har lagt op kunne ligeså godt have været mig.Pia Jensen, skulder smerter

Jeg har i flere år haft smerter i lænd/hofte. Har opsøgt flere forskellige behandlere -kiropraktorer, akupunktur mm - uden den store virkning på lang sigt. Første step var at finde grunden til mine smerter - det har vi nu gjort. Skæv hofte, svage muskler der skal trænes op. (Det er der aldrig nogen der tidligere har undersøgt). Så derfor er jeg efter 3 behandlinger allerede godt på vej med genoptræning. Kan give Flemming de største anbefalinger. Ligeledes er der en afslappet og uhøjtidelig atmosfære.


Karina, bækken smerter

Kan klart anbefale dette sted. Har bøvlet med min skulder i over 1år. Og efter 1 behandling kan jeg bevæge og bruge den uden smerter. Glæder mig allerede til 2. Behandling


Dorthe, skulder smerter

Efter at have haft problemer med hoftebøjeren i en periode opsøgte jeg Flemming i håb om lindring af de smerter der var. Jeg fik hurtigt nogle gode øvelser til styrke, samt nogle meget effektive udstrækningsøvelser. En kombination af dem har afhjulpet problemet 100 procent. Kan ikke andet end at anbefale Flemming.


Daniel, hoftesmerter

Da jeg nærmede mig andet trimester i min graviditet, begyndte jeg at døje med lidt tiltagende smerter i ryg og lænd. Jeg henvendte mig til Flemming for at få nogle øvelser, der kunne bruges af en gravid og styrke muskulaturen under graviditeten uden risiko for min “voksende” krop.


Flemming tog opgaven seriøst og professionelt, og indenfor ganske få timer havde han fundet en stribe øvelser frem til mig.Flemming får absolut mine varmeste anbefalinger, når det gælder øvelser til gravide


Carina, graviditetsgener

Jeg har igennem en længere periode haft smerter i min lænd – smerterne har dog været varierende. Jeg har prøvet en del behandlingsmetoder ved samtlige fysioterapeuter, kiropraktorer og osteopat, men syntes ikke rigtig det har haft nogen effekt.

Flemming Hansen Nørgaard har arbejdet lidt med mig, hvor jeg har haft positiv effekt med hans behandlingsøvelser. Jeg kan varmt anbefale Flemming Hansen Nørgaard til andre med lignende problemer.


Onur, Superliga spiller

Mit kendskab til Flemming har været i forbindelse med hans tilknytning til fodboldklubben Hobro IK, hvor jeg oplevede hans høje faglighed og kvalificerede input.

Flemming stod flere gange for restitution efter vores kampe, hvor hans yoga program med fokus på styrke, udspænding og smidighed blev udført. Jeg oplevede så stor glæde og effekt af programmet at jeg efterspurgte det til hjemmebrug, hvilket han var behjælpelig med.

Flemming har altid tid til at hjælpe med at løse problemer/udfordringer med ens fysik, som han gør godt, hvorfor jeg giver ham min bedste anbefaling.


Jonas Brix, superliga spiller

“Jeg har døjet rigtig meget med problemer med min ryg, læn og hoftebøjer siden jeg kom på fuldtidskontrakt og dermed har en del flere træninger. Her har Flemming været et godt aktiv til at jeg ikke har behøvet holde en skadespause ved hjælp af flere behandlinger før og efter træningerne. Det har gjort at jeg har kunnet give den gas forsat til træning og kamp. Derudover har vi samtidigt bygget ekstra styrke på ved hjælp fra øvelser ude på banen og givet mig “lektier” for som har gjort at jeg fremover forhåbentligt, kan holde mig fra skader fremover. Så jeg kan kun anbefale Flemming som behandler, da jeg har sat stor pris på hans hjælp.”


Anders Holvad, 1.divisionsspiler

Jeg har sklerose (MS), og det er rigtig vigtigt at holde sig i gang, så musklerne ikke bliver svage. Efter at have trænet en gang om ugen på hold, kunne jeg godt tænke mig at få noget mere ud af min træning. Og da jeg havde forsømt min krop og træning i en længere periode, måtte der ske noget. Min krop var blevet svækket en del, og jeg havde taget 10 kg på gennem et par år. Jeg havde ingen overskud og energi. Ved personlig træning med Flemming har jeg på 8 uger opnået at få bedre balance, overskud og energi og blod på tanden til at fortsætte alene med alle de øvelser, jeg har lavet gennem den personlige træning. Jeg har også opnået mit vægttab. Jeg synes, det er meget motiverende med Flemming som personlig træner og vil klart anbefale ham.


Jeanne, sclerose patient