Ydelser

Klinikkens ydelser


Her kan du kort læse om klinikkens ydelser. Er du i tvivl om vi tilbyder det du ønsker eller har spørgsmål, så kontakt os gerne på telefon eller mail.


Fysioterapi 


Et forløb starter altid med en samtale og undersøgelse af dine symptomer, behov og ønsker. Til samtalen vil du sammen med din fysioterapeut kortlægge, hvad der skal være fokus på i forløbet. 

Kommunal genoptræningsplan 


Klinikken dækker de gængse genoptræningsplaner fra Kommunen. Du kan derfor blive henvist til klinikken for dit videre forløb.


Er du i tvivl - så kontakt os gerne på tlf. 52118400 eller mail@brejningfysioterapi.dk

Massage


Som led i den fysioterapeutiske behandling kan en fysioterapeutisk massage være et redskab til at afhjælpe infiltrationer, myoser og skader, samt bringe kroppen i balance ved at sætte gang i udrensningen af affaldsstoffer i musklerne.


Virksomhedsaftaler 


Med en virksomhedsaftale får i en fleksibel ordning, der passer nøjagtig til jeres virksomheds årsrytme og jeres medarbejders behov.


- Sundhedstjek

- Arbejdspladsindretning og ergonomi

- Fysioterapeutiske behandlinger

- Træning, enkeltvis eller i grupper

- Foredrag om sundhedsfremmende- og forebyggende tiltag

Idrætsklinik


Idrætsklinikken er et tilbud til alle idrætsudøvere, foreninger og klubber. Vi kan tilbyde dig/jer specialistviden om Idræt og sundhed samt fysioterapi via behandlingsforløb, forebyggende og sundhedsfremmende tiltag.


Personlig træning og kostvejledning 


Vi definerer dine mål, og vi kan derfor skabe den rette løsning til dig
– så du kommer i mål med et positivt resultat.